Over JacqWijn

JacqWijn is jouw persoonlijke wijndealer die altijd voor je klaar staat als het gaat om wijn. Jij geeft aan wat je wensen zijn, waar je de wijn gaat drinken en wat je budget is. Wij geven jou een aantal keuzes, maar je mag zelf kiezen welke het wordt. Daarna bezorgen we de wijn op afspraak of versturen we het via PostNL naar jou toe.

JacqWijn heeft bijzondere wijnen uit de oude wereld. Onder de oude wijnlanden vallen onder andere Italië en Frankrijk, die bekend staan als traditionele wijnmakers. Met een hele hoop traditie, regelgeving en bescherming van gebieden wordt er kwalitatief op wereldniveau geproduceerd en zo staan deze landen nog steeds bekend als beste wijnlanden

De Winkel

JacqWijn heeft ook een winkel in de Spaarndammerbuurt. Hier kun je van dinsdag tot zondag terecht voor wijnen en delicatessen. Ook kun je hier je eigen fles met wijn vullen vanuit het vat. 

Bezorging

In Amsterdam bezorgt JacqWijn zelf. Na je bestelling nemen we telefonisch of via een berichtje contact met je op om een afspraak te maken. Dit betekent dat we wijn bezorgen wanneer het jou uitkomt.

Maar JacqWijn bezorgt natuurlijk in heel Nederland.  De wijnen worden door PostNL bij u aangeboden. Voor 15 uur besteld betekent de volgende dag thuisbezorgd. Mocht uw bestelling niet meer op voorraad zijn, of tijdelijk uitverkocht, dan nemen wij direct contact met u op.

Van dinsdag t/m vrijdag bezorgt PostNL van 09.00 – 21.30 uur. Met de Track&Trace-code kunt u via de website van PostNL zelf zien wanneer het pakket ongeveer geleverd zal worden. Hier zijn verder geen garanties aan verbonden. Bent u niet thuis op het aflevermoment van PostNL, dan zal de bezorger zal uw bestelling bij de buren proberen te leveren. Via een briefje zal hij u hierover berichten. Uw bestelling wordt 2 keer bij u of uw buren aangeboden. Mocht deze twee keer geen succesvolle bezorging opleveren, dan zal de bestelling retour gaan naar de JacqWijn. Wij zullen dan contact met u opnemen.

Verpakkingen en Duurzaamheid

Jacq verpakt  de wijnen altijd in de originele kartonnen dozen. Als je een bestelling hebt gedaan van verschillende flessen, dan gebruiken we oude wijndozen die we bewaard hebben. Op deze manier proberen we ons steentje bij te dragen aan het verminderen van verpakkingsafval.

Veelgestelde vragen

Wanneer bezorgt JacqWijn? 

In Amsterdam bezorgt JacqWijn zelf en kunnen we vaak op dezelfde dag/avond bezorgen. Buiten Amsterdam bezorgt JacqWijn via PostNL. Op werkdagen voor 15.00 uur besteld betekent vandaag verstuurd.

Betalingen, Kortingen en Verzendkosten

Bij JacqWijn kan je via iDeal betalen. Bestel je via de telefoon of WhatsApp, dan sturen wij jou een link waarmee je kan betalen. iDeal betalingen komen direct bij ons binnen, waardoor we je bestelling sneller kunnen verwerken.

Op grotere orders geven we korting. Bij besteding van elke €50 geven we €5 korting op je totaalbedrag. Bij besteding van €50 of meer zijn de verzendkosten voor onze rekening. Hiermee proberen we het transport zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Ook dit is beter voor het milieu en dat steunen wij.

Contact

Heb je een vraag over de wijnen of wil je contact met de mensen achter JacqWijn, dan kan dat via de telefoon, Whatsapp of email.

Tel: 020-774 82 95

Whatsapp: 06-199 222 39

Email: info@jacqwijn.nl